torsdag 16. august 2012

Helg, trilletur & lunsj!

Nå er snart denne dagen også over, og i morgen er det allerede helg igjen! Jeg liker at helgen er her snart, for helg her i huset betyr at pappaEspen har fri! I helga har vi ingen planer, så vi tar det litt spontant, men det blir nok en avslappende helg her hjemme siden vi har vært borte på noe flere helger på rad nå. Godt med noen "fri"helger innimellom også!

I går trodde jeg at jeg skulle dø! Jeg tok meg en liten trilletur med Emma som ble altfor hard og kje! Det ble litt småjogging og løping, noe jeg ikke har gjort på en evighet! Men formen skal bare gå oppover nå! Jeg har ikke noe valg, og formen blir fort bedre om jeg er flink framover!


I dag sto Emma og jeg opp tidlig, og koste oss med God Morgen Norge mens vi inntok frokosten. Vi dro senere inn til sentrum hvor vi møtte et par venninner av meg til lunsj på Rialto i Trysil. Det ble over tre timer med skravling og hygge, og det var utrolig koselig å se igjen jentene! Vi ses dessverre for sjeldent, men vi bestemte oss for å møtes til lunsj en dag til neste uke igjen! Gleder meg! Er det flere som er klare for helg? Jeg er hvertfall klar for en helg med masse familiekos!


PUSS PUSS4 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Fina Frida <3
ELSKER headeren din forresten! Får ikke kommentert fra iphone av en eller annen merkelig grunn. Grr

Anonym sa...

Stine fryser da...

Line sa...

Marielle: Ja, fine Frida! <3
Tusen takk, koselig å høre:) åå, går det ikke? Så rart, det hadde ikke jeg noe problem med når jeg hadde iphone.. Så utrolig dumt! :/

Line sa...

Ja, Stine fryser i varmen..