søndag 12. august 2012

Min solstråle!

I gårkveld var Espen og jeg bedt på en innflyttingsfest til et vennepar av oss. Vi fikk bestemor og farfar til Emma til å passe henne noen timer slik at vi begge kunne dra. Dette er første gangen vi begge var borte fra Emma etter at vi kom hjem fra sykehuset. Veldig rart og litt skummelt, men vi hadde bare godt av det, og vi vet jo at Emma hadde det bra hos besteforeldrene sine.

Jeg hentet henne etter at vi hadde sett at Norge vant OL-gull i damehåndball! HERLIG JENTER!!! Emma sov når jeg kom, hun sov hele natten, og våknet ikke før i sju-tiden i dag. Jeg våknet av at verdens herligste jente lå å pratet med seg selv, eller så prøvde hun å få kontakt med oss.. Oppi sprinkelsenga fikk jeg se den blideste jenta med et stort smil som smeltet mammahjertet! 


Jeg er så betatt av den jenta! hjerte! ...Som liker å sove med lue på hue! Hun er jo vant med det fra da hun lå med CPAP på sykehuset, det er nok en liten trygghet for henne.

Men hallo, for et herlig vær vi har i helga! Nå skal jeg ut å nyte sommeren som snart går over til høst! Jeg liker sommeren om det er fint vær, men høsten er en større favoritt hos meg når sommeren i Norge er så dårlig som den har vært de par siste årene!

Nyt sommerværet, så ses vi senere i dag? Jeg titter hvertfall innom!PUSS PUSS


4 kommentarer:

Grete sa...

Ååå søta til tante! <3 Herlige bilder;))

Lindi sa...

Flott blogg du har :) Og for noen herlige smil fra jenta deres ;D

Line sa...

Tusen takk! :D Mammahjertet smelter veldig når man ser jenta si smiler til deg! <3

Mamma Marianne sa...

For ei fin og blid tulle! :)