tirsdag 4. september 2012

Bæresele..

Vi har lenge lurt på om vi skal kjøpe en bæresele til Emma. Vi trodde først vi ikke trengte det, og om vi skulle trenge det, så trodde jeg det ville ta litt tid.. Men Emma vil gjerne følge med på alt som skjer nå, og vil ikke alltid ligge i vogna når mammaen og Emma er på div ærender og kontroller.

Når vi er på kontroller hender det at jeg ikke tar med vogna pga de små undersøkelsesrommene og de trange korridorene på sykehuset, og da har jeg pleid å ta henne i bilstolen. Men nå som hun har blitt så stor, så kjennes det ut som at jeg mister armen hver gang jeg bærer henne! Pain! Enda en grunn til å invistere i en bæresele.


Jeg har hørt litt rundt, og prøvd ut noen forskjellige merker, noen ga meg smerter i ryggen mens andre ikke merktes i det hele tatt. Etter mye "forskning" har jeg nå funnet en vinner:


Ergobaby! Så denne blir nok det neste innkjøpet til Emmalille!

Noen som har denne og er like fornøyd som meg?

PUSS PUSS7 kommentarer:

Grete sa...

Den så bedre ut å ha på seg enn BabyBjørnen ;) Også var den jo med stjerner på ;) Det var ikke dumt :))

Siv Helene sa...

Det nok veldig praktisk og ha i mange tilfeller :) Er ikke sikkert det er like gøy og ligge i vogna hele tiden og ikke se noe serlig :)

Tror du kommer inn på bloggen min nå :)

Line sa...

Grete: Ja, den er mye bedre enn babybjørn! Kjenner at babybjørn kommer til å ødelegge ryggen min om vi kjøper den.. Ja, ikke sant, en veldig fin bonus med stjerner på ;) Hihih.. <3

Line sa...

Siv Helene: Ja, nå er jeg inne på bloggen din! :) Kjempefin blogg du har! Nei, det er nok ikke alltid like gøy å ligge i vogna og vugga, så da er det veldig greit med en bæresele! Lykke til med innspurten! :) Snart ferdig nå;)

Kristin S.S sa...

Du har definitivt gjort et bra valg av bæresele!!!!!! MYE bedre enn BabyBjørn både for deg og veslesnuppa;)

Anastasia sa...

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-New-Classic-Popular-Baby-Carrier-Top-Baby-Infant-Sling-Toddler-Wrap-Rider-Carry-Canvas/597956392.html
her kan du kjøpe den billig

Vigdis Wiggen sa...

Den var fin! Har hørt masse bra om ergobaby. Selv har vi mobywrap bæresjal. Er kjempefornøyd med det, bortsett at det gjerne tar litt tid å få knytt det på seg. Vi har også babybjørn som vi har fått lånt.