torsdag 27. september 2012

★ Emma hos legen ★

På onsdag i forrige uke fikk vi time hos barnelege i Elverum til Emma til neste dag! Etter å ha prøvd og få tak i barnelegen hennes på Riksen i over to uker uten å lykkes, prøvde vi Elverum og fikk time der med en gang.

Vi dro avgårde og fikk den hjelpa vi trengte. Vi har nevnt for alle leger, helsesøstra o.l. vi har hvert hos de siste par månedene at hun har vært veldig tett, hostet og hatt problemer med å puste, uten å få noe hjelp. Både Espen og jeg hadde selv barneastma, så vi trodde sjansen var veldig stor for at Emma skulle ha det også!


På torsdag nevnte jeg det ikke, men legen og sykepleieren hørte det klart og tydelig! Hun fikk astmamedisin med en gang, noe som hjalp, og vi dro hjem med en pose full av medisiner til frøkna! ENDELIG! Mammahjertet ble veldig lettet for nå fikk hun endelig den hjelpen hun trengte!


Emma skulle egentlig bli innlagt på sykehuset den dagen vi var der for å tilpasse astmamedisinene, men siden dem hjalp så godt, skulle vi bare se det ann litt. Nå skal medisinen begynne og virke 100%, men Emma-lille er fortsatt veldig tett! Så det spørs om det blir innleggelse på sykehuset likevel, men jeg skal gi det noen dager til for å se om det blir bedre. *Krysser fingrene!*

I november skal vi tilbake til Elverum for å sjekke om hun egentlig har astma, og om medisinen har virket bra på henne. Det er veldig mye kontroller om dagen, og mye å holde styr på, men veldig godt at hun får bra oppfølging, og at vi blir hørt! Så lenge Emma er frisk og fornøyd, er jeg happy! 


Den lille frøkna mi betyr ALT for meg!!!

★ PUSS PUSS ★
1 kommentar:

Siv Helene sa...

Sikkert deilig for henne og få medisin som hjelper :) Er ikke noe koselig og høre på en liten som strever m pusten :(