fredag 14. september 2012

I dag, i morgen, i helga..

Sliten! Det er ordet som beskriver meg nå! Dagen har gått i ett, og nå er jeg akkurat ferdig med å pakke bager og kofferter, for i morgen drar lille familien min på hyttetur til mormor og Besten. Vi drar ikke før Espen er ferdig på jobb, men dagen starter tidlig med 5måneders kontroll først på dagen i morgen. ...Og da bør bilen være pakket og klar før vi drar til helsestasjonen.


I dag var Emma og jeg med noen fine, gravide jenter på cafè. Marielle har termin i dag, og er veldig klar for å få ut den lille, fine gutten sin nå! Etterpå var det innom posten for å plukke opp et par pakker som hadde kommet til Emma. 


Så var det bare å dra hjem å lage middag, hjemmelagde kyllingnuggets! ..Sykt gode! Oppskrift?


Svigers og søstern til Espen kom innom en tur i kveld siden vi skal bort i helga. Plutselig var det sengetid for Emmis, så da var det bare å begynne og vaske klær, rydde leiligheten, planlegge og pakke! Men nå er jeg ferdig! ..Nesten.. Jeg tar resten i morgen, nå er det senga!


Merker jeg har altfor mye å tenke på om dagen, så det er nok en god grunn til at jeg er sliten! Og søvn, hva er det egentlig?


PUSS PUSS2 kommentarer:

vigdis sa...

Den fine varmeflaska har vi også :) varmer opp senga til M på kveldene :)

Ingrid sa...

Hei, så flink du er! Jeg håper du poster oppskriften på kylling-nuggets, de så innmari gode ut :)