fredag 7. september 2012

Morgenstund

...Har gull i mund! Jeg har aldri likt å stå opp tidlig om morgenen! Jeg er ikke et A-menneske, så langt ifra! Men nå er det så godt å stå opp om morgenen når man våkner av verdens fineste jente som skravler og gliser i senga si! Hun spreller med armer og bein, og leker seg med uroen sin. Og når hun ser meg, så smiler hun fra øre til øre, da blir man fort våken! Mammalivet, jeg elsker det! 


Vi har i en god periode nå (ca 1måned) startet dagene en gang mellom kl 06.00 - 06.45. Det er veldig greit, for jeg har siden jeg begynte å jobbe innen restaurantbransjen lagt meg seint pga seine vakter og kvelder på jobb. For når man kommer hjem fra jobb seint får man ikke sove med det første. Og når man legger seg seint, da er det ikke lett å stå opp tidlig. Så sånn ble det! Men nå, har vi fått en veldig fin søvnrutine på Emma, og da bør man selv prøve å følge den for å unngå og bli for sliten.


Husk å meld dere på giveawayen jeg har på bloggen nå! Fristen går ut snart!


PUSS PUSS2 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Kjenner jeg gleder meg til det svangerskapet her er over å kan begynne å stå opp tidligere selv. Det er som du sier, sinnsykt deilig når du kommer inn i en rutine :)

Siv Helene sa...

Hørtes ut som en herlig start på dagen :)