onsdag 17. oktober 2012

Basillene vil ikke bort

Emmalille er fortsatt syk. Hun har hostet så stygt i dag, men på slutten av dagen virket det som at det kanskje begynte å løsne litt, så jeg krysser fingrene for at formen henne er bedre når vi våkner i morgen.

Jeg merker det godt at hun er syk. Hun har i ca en måned nå ikke ville ligge i armene våre, utenom da hun får mat, men de siste par dagene har hun ligget i armene mine, sovet i fanget og vil helst ikke sove i sengen sin på dagtid. Jeg synes det er veldig koselig at hun vil ligge i armene mine nå, men jeg synes så utrolig synd på henne!


Vi har ei søt, kosete jente om dagen som også har blitt opptatt av vennene hennes i senga si. Hun griper tak i de, og koser seg med dem med smokken i munn. Hun har en god, myk kanin som jeg kjøpte til henne når vi var på sykehuset da hun bare var noen uker gammel, mens den andre (i hjørnet) fikk hun av mormoren for et par uker siden.


Stakkars lille vennen min, hun har vært tett og hostet mye, såå leeenge nå. Først astma, så lungevirus, og nå forkjølelse. Bli frisk, Emma!

★ PUSS PUSS ★
2 kommentarer:

Marielle Katarina sa...

Stakkars lita :\ God bedring!

Line sa...

Marielle: Det er ikke koselig med syke unger! Tuusen takk! <3