tirsdag 9. oktober 2012

Frustrert mamma!

Jeg merker jeg blir litt oppgitt, forvirret og frustrert!

Vår fine Emma... Ja, hun er 6måneder, men hun er egentlig bare 3 måneder (jeg hater å si den setningen nå!!!!)! Hun er ikke like langt i utvikling som en som er født ved termin som nå er rundt 6måneder! Og vi skal ikke forvente oss det! Hun skulle ha ligget i magen min i tre måneder til! Hun lå rolig i en kuvøse i to måneder! Hvordan skal hun klare å løfte hodet, le, "prate" o.l, og utvikle seg som en som er født ved termin da???

Hun kan ikke bli sammenlignet med en som er født ved termin og samtidig som henne!!!! Er det så vanskelig å forstå?!?!?

Vi var hos fysio i dag... Ja, vi fikk høre noe positivt, men hun ble litt skuffet over at hun ikke hadde lært seg å rulle fra rygg til mage!!! Hvor mange ganger må jeg si det?!?! Hun er født tre måneder for tidlig!


Jeg har jo lest mye om utvikling til babyer. Hva man skal trene på, og når, og når man kan forvente seg at det skjer forandringer. Så jeg "vet" litt om det! Ja, når man er rundt 6måneder begynner man å rulle fra rygg til mage.. Ikke når man er 3 måneder!

Selv om hun (egentlig) bare er 3 måneder nå, så ligger hun godt ann til å rulle fra rygg til mage. Hun trenger bare bittelitt støtte, så ruller hun over til magen. 

Hva mener dere om dette? Og når begynte deres barn å rulle fra rygg til mage?


★ PUSS PUSS ★2 kommentarer:

Stine sa...

Jeg mener at fysiodamen kan ta seg en bolle og ha litt mer forståelse!
Takk:)

Jane k svingen sa...

Huff,skjønner deg Line. Men la det gå inn det ene øret, ut igjennom det andre. Som du sier : ho er egentlig 3 mnd. Tenk bare på å sterk ho er, alt ho har vært igjennom.
Du er kjempe flink med henne, å la itte detta "såre" deg,!!!
Blir frustrert sjøl når je hører om denne "gjennomsnittsungen" ! Hvem er det? Har itte møtt han/henne!
Kos deg med herlige Emma, ting kommer da hun er klar for det. Vi er ingen like, det er jo det som er unikt:-)