tirsdag 9. oktober 2012

Jeg er så utrolig stolt!

...Av verdens fineste og beste datter!

Dere skulle ha sett henne i går! Jeg skjønner ikke at det er mulig! Hun er ei tøff, sterk og god solstråle!


Da vi kom til sykehuset i går, etter at hun hadde sovet en times tid i bilen etter en hard økt hos fysio våknet hun og var blid som ei sol. Det ble flere kontroller, av og på med klær. Hun fikk ett eller annet adrenalin(....?) med inhalator i ca 5(?) minutter, og strålte som ei som gjennom maska. Ingen tårer, ingen skrik, ingen motstand, men bare smil, latter og sjarm!


Så var det kontroll med lege igjen, og mye venting før hun skulle ta blodprøver... Stakkars hun som skulle stikke henne gruet seg så fælt, var klam i hendene, og ventet på skrikene, tårene og blikkene fra Emma... Kom det noe skrik??? NEI! Det kom SMIL, igjen! Ikke et eneste tegn på smerte, skrik eller motstand! Jeg skjønte ingenting, og det gjorde ikke de tre andre heller! Hun som har skreket verre enn verst, og blitt stikket såå mange ganger, i armer, hender, fingre, lår, legger, føtter og hodet! Man kan vel ikke bli vant med å bli stukket når man er så liten?


Det var bare så morsomt, og må så absolutt inn i minneboka! Fineste Emma! Mamma er så ubeskrivelig stolt av deg, du er den tøffeste og sterkeste mamma vet om! Elsker deg over alt på jord!


★ PUSS PUSS ★3 kommentarer:

the Folding chair sa...

Skjønn jente ja! Forstår godt at du er stolt, og så flink da :)

Hilde sa...

Liten tøffing!! :) Verst for mamman sikkert;)

Vigdis Wiggen sa...

Tøffeste, søteste, flinkeste Emma! Kan bare tenke meg hvor stolt du er over henne! Herlig at Emma har en sååå bra dag når det er så mye hun må igjennom på en dag da. Flinkesta :)

Ps: pakken din er endelig på vei med posten nå! Beklager at det har tatt så lang tid!