tirsdag 16. oktober 2012

★ Jakten på vinterdressen! ★

Vinteren nærmer seg, eller er den her? For snøen, jo den daler ned her i Trysil nå.. Voksiposen har blitt brukt i noen uker allerede, og den er såå varm og god til Emmalille, den kommer til å bli en klar favoritt i vinter! 


Vi begynner å bli ganske klar med alt til Emma til vinteren kommer. Ullklær, ullklær, ullklær, voksipose, bilstolpose, lammeskinnpose, flanellsengesett, ulltepper (#1 er ferdig, holder på med #2 & #3 nå).. Dette og noe til er i boks, men vinterdressen mangler.

Jeg har lett typ overalt på nettet nå føler jeg, men finner ingenting! Emma er ikke akkurat noen baby lengre føler jeg, hun bruker str 68 nå, men vi har tenkt å kjøpe en vinterdress i str 74 til henne. Jeg har funnet et par som jeg falt helt pladask for (bildene under), men disse finnes fra str 80 og oppover. 


Men når jeg leter etter dresser i str 74 finner jeg bare sånne "baby"dresser fra NameIt, H&M o.l., om dere skjønner hva jeg mener.. Jeg vil ha en fresh og fargerik, litt "tøff" vinterdress til Emma, men finner det ikke.. Det "nærmeste" jeg har kommet er disse to (på bildene under), men det er jo langt fra det jeg ser etter...

Noen som vet hvor jeg kan finne en slik vinterdress (som på de to øverste bildene) i str 74? ★ PUSS PUSS ★


4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei :) har en som er litt tykk i str 74, den er kjøpt på babyshop og merket er Pippi. Den er rosa med mørkere rosa, lilla og noen oransje stjerner. Klem Marina :)

Anonym sa...

Hei :) Sjekk på Ellos :)Det har de den ticket to heaven dressen (lilla med stjerner) fra strl 68 og oppover så jeg:) Jeanette

Marielle Katarina sa...

Reima har :) Dressen Mille brukte i fjor var superfresh og rosa, og den var i 74!

Line sa...

Marina, Jeanette & Marielle: Tuuusen takk for mange gode tips! <3 Tror jeg vet hvilken Emma skal ha nå! :))

puss puss