onsdag 10. oktober 2012

My "little" babygirl!

På mandag fikk jeg litt sjokk! Emma og jeg var på helsestasjonen, og var akkurat ferdig med fysiotimen når ei fra barselgruppa vår kom inn med hennes nydelige, nyfødte baby på ca 2,7kg! Jeg var veldig spent på å se han, for jeg husker ikke hvor lita Emma har vært, og dere kan tro jeg fikk sjokk! 


Emma var jo enda mindre enn det han var, med sine 1159g når hun ble født, og på det minste veide hun 1kg. Han ble født ca 5(?)uker for tidlig og veide nå ca 2,7kg nå. Da vi dro hjem veide Emma 2880g, så hun var jo nesten på størrelse med han når vi dro hjem for 4måneder siden slik han ser ut nå. Jeg skjønner det ikke, han var jo så bitte-bitteliten!

Så i går måtte jeg titte litt i arkivet (IGJEN), på bilder av Emma når hun var på sykehuset. Jeg prøvde å finne noen bilder som det var noe å sammenligne med, jeg fant ikke mange, men jeg ser det nå, hun var bitte-bitte-bitteliten, bare se her:


Bare se på henne i forhold til bamsen på bildene over.. På det nest øverste bildet er hun ca 2måneder gammel, og bamsen hennes var virkelig større enn henne, mens nå (på bildet nr3) er hun trippel så stor, og vel så det.


Lille, søte nurket vårt, som ble 6uker før hun fikk på seg klær. Da druknet hun i klærne i str 40/44. Nå, ca 5måneder etterpå har hun såvidt begynt å bruke str 68! Lille, fine babyen vår er snart ingen baby lenger!

★ PUSS PUSS ★3 kommentarer:

Siv Helene sa...

Jammen var hun liten ja.. Men så stor og fin nå da :) Utrolig hvordan de vokser :D

Vigdis Wiggen sa...

Emma er så søt! Veldig liten. Men det er bedre å være liten og søt... ;)

Line sa...

Tusen takk jenter<3 "lille" søte Emma min<3