fredag 23. november 2012

★ Stelleveska mi ★

Jeg har jo helt glemt å vise dere bilder av min nye stelleveske, som egentlig ikke er så ny lenger.

 

Jeg er jo ikke den eneste som har denne, men det er jo ikke så rart, for den er utrolig fin! I ekte skinn, med stjerner på, noe mange liker, for jeg er ikke den eneste som har falt for stjerner har jeg merket. Den finnes i flere farger, og ja, den er jo litt dyr, men den er i skinn og kvalitet!!


Vesken har tre store, gode lommer, som gjør den veldig oversiktlig og pratisk. Lett å finne fram det du trenger! Og nå har jeg også fått min egen lomme! Den forrige stelleveska jeg hadde, ja, den var jo bare en vanlig veske, men den var så liten at jeg måtte ha mine egne ting i en veske ved siden av, og det var veldig tungvindt.


Den er av merket Smallstuff og er kjøpt hos Sam & Sofie. Det var første gangen jeg bestilte noe derifra, og jeg kan ikke si at jeg ble så veldig fornøyd med servicen der. Forsinkelser på forsinkelser, uten å få noen som helst beskjed. Så det tok nesten en måned ekstra, før jeg endelig fikk den!

Men jeg har vært utrolig fornøyd med veska hittil, så det er nesten glemt. For jeg er mer fornøyd enn misfornøyd!

Løp og kjøp sier jeg, du vil ikke angre! Og etter at stelleveskeperioden er over, kan du bare fortsette å bruke den som en vanlig veske. Genialt!


  ★ PUSS PUSS ★


4 kommentarer:

Fru Jacobsen - Mitt herlige mammaliv sa...

Så lekker :)

Julie sa...

Ja, den var skikkelig fin!!

Susann Englemamma sa...

Nice!!!

linntove sa...

Den var skikkelig fin jo..
Stelleveske uten at en ser at det er det.. Tenkte først det var converse jeg pga stjerna.. Hihi..

Men den var lekker uansett :)

Håper du har en flottflott søndag :)