søndag 9. desember 2012

★ 2.søndag i advent ★

Her koser vi oss max om dagen. Emma er frisk, og det er så godt at hun er frisk for en periode! Håper bare at den varer leenge denne gangen!!! Vi har jo ikke vært på kontroll med Emma siden den 22.november, og nå skal vi ikke på kontroll før den 19.desember om det ikke skjer noe i mellomtiden. 

Emma er jo som dere vet født for tidlig, og skal ha mest mulig ro rundt seg, men det har jo ikke akkurat vært mye ro siden vi kom hjem fra sykehuset. Kontroller her og der, hver dag, annen hver dag, flere i uken, i Trysil, Elverum, Gjøvik & Oslo.. Ro sa du? Det har vært noen stressende perioder, stakkars Emmalille! Så derfor nyter vi dagene inne i varmen ekstra mye når det er så kaldt ute, og Emma ikke har så mye kontroller.


I dag har vi sovet lenge, tatt frokosten på sengen, vært på julemarked med boder, lucia og julestemning, og kost oss her hjemme resten av dagen.

Emma sover nå søtt i sengen sin, mens pappaen og jeg koser oss med film, levende lys og fersk lefse fra Rønes! Nam!

I morgen viser jeg dere litt bilder av hva jeg har holdt på med av DIY-prosjekter de siste dagene. I morgen skal jeg også ta med meg Emma & Espen på skattejakt! ..Om den blir vellykket, får dere såklart se bilder her i løpet av de neste dagene..

Håper dere har hatt en strålende helg! God natt, sov søtt og ha en fin uke. Ses i morgen da..

★ PUSS PUSS ★

Ingen kommentarer: