lørdag 8. desember 2012

★ Dagens Emma ★

Det er kaldt ute i dag også, så Emma og jeg, vi holder oss inne i varmen, mens pappaen er på skyting.

I dag har Emma på seg den herlige onepiecen fra Trysil SkistarShop. Jeg synes hun er så grom med den, og det er så tøft med litt baggy klær på de minste. Også kan man jo reklamere litt for Trysil i samme slengen.


Nå skal vi straks til oldefaren til Emma, hvor hele familien skal på middag. Jeg må si jeg gruer meg litt, for vi skal nemlig bli servert rakfisk, som er noe av det verste jeg spiser. Men man må jo smake, kanskje det smaker bedre i år enn i fjor? Nei, forresten, i fjor slapp jeg unna siden jeg var gravid, noe de ikke visste. Hvordan kom jeg meg unna den egentlig? Husker ikke..

Men uansett... Ha en fin lørdag dere!


★ PUSS PUSS ★7 kommentarer:

Vigdis Wiggen sa...

Så kul! :)
Jeg gleder meg SÅÅÅ til rakfisk jeg. Smakte det for første gang for kanskje 3-4 år siden. Da hadde jeg hata det og nekta og smakt før det. Men så viste det seg jo å være godt :) Fikk heller ikke spist i fjor pga graviditet, så jeg SKAL ha et par rakfisk-middager i år :)

Linn Bjørnsvik sa...

Hei! Ville bare si at det er jeg som har lagt deg til på instagram :-) har mistet selv en engel i uke 23 og har en gutt i dag som er født i uke 24 :-) kjenner meg igjen i så mange innlegg du har skrevet.. så godt at det gikk bra med jenta di!

Line sa...

Vigdis:

Du liker rakfisk ja..? Heldig da! :) For meg hadde det ikke blitt noe bedre i år.. Jeg var først ut, tok den minste biten, og jeg spiste den heller ikke opp.. :P Men spiste masse tilbehør da, hehe!

Men kos deg med rakfisken, Vigdis:)

Line sa...

Linn Bjørnsvik:

Hei du! :) så koselig da, hva heter du på instagram? :)

<3 Så utrolig trist! :'/ Føler med deg, men så utrolig bra at det gikk bra med gutten født i uke 24 da! Kan jeg spørre hvorfor du mistet i uke 23, og hvorfor du fødte så tidlig? Når skjedde dette?

<3 klem <3

Linn B. sa...

Rosaroser heter jeg der. De tror jeg føder så tidlig på grunn av svak livmorhals. Enn du?
Første fødsel var i 2010 og andre fødsel i 2011 :-)
Uke 23 er alt for tidlig og overleve, men det er jo egentlig uke 24 også men gutten vår var veldig sterk :-D

Klem <3

Line sa...

Linn B: Rosaroser ja, da har jeg sett deg der:))

Oi, så da er det ikke noe dem kan gjøre for å hindre det da eller?

Ja, uke 23 og 24 er veldig tidlig! Men det er helt utrolig hvor sterke dem kan være, og hvor flinke dem har blitt nå med premature!

Med Dennis hadde jeg prematur vannavgang i uke 21, og morkakesvikt. Hadde store blødninger fra uke 10 i begge svangerskapene. Dennis fikk også hjerneskade pga det som skjedde, så det var lite håp dessverre, derfor aborterte vi.

Kort sagt med Emma: Innlagt x-antall ganger, flere kontroller i uka, innlagt med strengt sengeleie pga morkakesvikt i slutten av uke 22, noe de fant ut ikke stemte uka etter. Fikk lungemodningssprøyter, og ble sendt til Riksen hvor jeg lå i fem uker med flere runder med prematurerier før hun kom i uke 28.

Jeg hadde masse hematomer som lå og irriterte på livmoren. Derfor kom hun nok tidlig.

Ved evt nestemann, må jeg til spesialist før jeg blir gravid så jeg ikke skal få et vanskelig ss igjen.

Men var du innlagt på sykehuset før gutten i uke 24 ble født? Eller hvordan var ss dine? Hvilket sykehus var dere på forresten?

Klem <3

linn b. sa...

Første gangen kom det brått på, så det var ingen håp. Andre gangen lå jeg inne i 2 uker før han kom, bare flaks at jeg ringte til sykehuset for ekstra sjekk fordi jeg hadde åpning og ingenting igjen av livmorhalsen når jeg kom til kontroll, så strengt sengeleie, lungemodning, og riedempende hjalp med til uke 24 så han overlevde, han heter Dennis :-) hadde helt greie svangerskap egentlig, bare ekstrem kvalme og en del magevondt, men ingen tegn på noe galt... De tror å sy igjen livmorhalsen med en cerclage kan hjelpe meg. Så er faktisk gravid igjen, og håper det det beste :-) men med masse kynnere og menssmerter tror jeg ikke jeg kan gå nå langt denne gangen heller.. tiden vil vise, og det blir nok en vanskelig tid :/

Hva kan man gjøre i din situasjon til neste ss da ? :-)

Klem <3