onsdag 12. desember 2012

★ Emmas dåps-outfit ★

Her pøser det på med nye ideér og prosjekter hele tiden, og jeg ser at det blir lite med Emma-innlegg om dagen.. (Si ifra om det er noe dere savner her inne!!) Espen er sykmeldt og hjemme denne uka, så Emma og jeg synes det er veldig koselig at han er hjemme med oss på dagtid, det er nesten som å ha ferie. Vi leker, tuller, tøyser, ler og koser oss på dagtid, og når Emma sovner for kvelden blir det litt tid til prosjektene mine.

Tenkte jeg kunne vise dere et par bilder av Emmalille fra dåpen til kusinen hennes første søndag i advent. Emma hadde på seg to søte kjoler. Hun skulle egentlig bare bruke den ene, men siden det var iskaldt ute, og vi trodde kirken var det også, slang vi på henne den nydelige ullkjolen hennes fra Woolland like før vi skulle dra.


Kjolen med stjerner på fikk hun til dåpen hennes. Den er litt stor til henne, men den er såå fin, og er fra NameIt! De nydelige hårbåndene fra begge antrekkene er fra Dukkemor- hårpynt til små prinsesser.

Espen skal til legen i Elverum i dag, så da blir Emma og jeg med så vi får kjøpt litt julegaver og ikke minst juletre. Om vi finner et fint tre i dag, kommer det garantert opp innen uken er over! Gleder meg!

Ha en fin dag dere! (12:12 12.12.12) Krysser fingeren for at Jenny føder i dag, det hadde vært gøy!


★ PUSS PUSS ★

4 kommentarer:

Lindi sa...

Nydelig hun er! :) Kjempefine kjoler!

Vigdis Wiggen sa...

Nydelig den rosa kjolen altså! :)

Line sa...

Lindi: tusen takk:)

Line sa...

Vigdis: Enig! Så varm og god, og samtidig så nydelig<3