lørdag 8. desember 2012

★ Min personlige almanakk ★
Et av mine ønsker da vi fikk vite at vi ventet baby i fjor, var en personlig almanakk fra personligalmanakk med masse fine bilder av vår babyboy, Dennis. Men svangerskapet, det ble dessverre brått avsluttet, og almanakken måtte vente. 

Nå, snart et år etter at vi ventet Dennis, sitter vi her med verdens fineste Emma på 8måneder, og nå har jeg også fått almanakken min.Jeg er strålende fornøyd med den, og gleder meg til å kunne begynne og bruke den når julen er her. Det eneste jeg synes er synd, er at de sluttet med alle de fine bildesidene inni almanakken. Da kunne jeg ha hatt masse fine bilder av verdens skjønneste inni slik som utenpå.

Er det flere som har bestilt seg personlig almanakk til år 2013? Kanskje du har bestilt en eller to i julegave til en i familien eller en god venn/venninne?


★ PUSS PUSS ★Innlegget er ikke sponset.

2 kommentarer:

Vigdis Wiggen sa...

Så fin :) Fint bilde på framsida da.
Jeg har brukt å hatt en sånn hvert år de siste 3-4 årene jeg også. Har ikke fått bestilt noe enda. Men bestilte et gavekort til ei jeg kjenner da :) Så hun får til jul. Så får jeg se om det blir en på meg etter alle julegavene :)

minegleder sa...

Silje fikk en sånn av oss til bursdagen sin i november, en størrelse større enn din ;)