torsdag 17. januar 2013

★ En stor lettelse ★

Jeg har jo helt glemt å fortelle dere noe som for oss var en utrolig stor lettelse og hjelp for Emma og oss. Siden i høst har vi nemlig spurt om å få et forstøverapparat til vår Emma, pga hennes astma som hun sliter med hver eneste dag.


Astmaen har ikke plaget henne mye, hun er jo alltid blid og fornøyd, men hun vet jo ikke hvordan det er å puste normalt, hun er så vandt med dette, stakkars. Likevel hindrer astmaen hennes mye i hverdagen, og nå når vi var på sykehuset forsto de endelig hvor mye hun virkelig trengte det!


Astmamedisinene hun har brukt tidligere skal hun fortsette å bruke, men når hun er på det tetteste hjelper de ikke. Så når hun er veldig tett og sliter litt skal vi gi henne saltvann på forstøverapparatet. Jeg er så utrolig lettet, for det er så vondt å se henne slite så mye med pusten, og det er godt å endelig bli hørt! Nå kan vi hjelpe henne litt mer, og jeg håper at astamen hennes blir bedre etterhvert.


 I tillegg til dette fikk hun også et litt mindre reiseapparat som vi kan bruke når vi er på tur.


Dette tror jeg var redningen til Emma! Det hadde blitt slitsomt til både til henne og oss om hun ikke hadde fått det. Dette er jo en utrolig lettelse for oss som foreldre å se at hun er bedre og at det hjelper!
★ PUSS PUSS ★1 kommentar:

Susann Englemamma sa...

Så bra hun har fått pariaparat da:)