torsdag 17. januar 2013

★ Mine "små" prosjekter ★

Jeg har jo ikke fortalt dere at jeg kjøpte den nydeligste uglelua til Emmalille på Ebay på søndag! ..Til under utrolige 25norske kroner! Jeg elsker Ebay! ..Og luer, ikke minst! Gleder meg til den dukker opp i postkassa, se så søt den er da:


Planen er at jeg skal prøve å hekle en slik lue selv til Emma. Med god hjelp fant jeg endelig en oppskrift på disse luene, og på mandag, på vei hjem fra sykehuset fikk jeg garn av mamma til uglelua, så nå må jeg bare lære meg å lese oppskriften. Men det er jo ikke bare bare.. Jeg må virkelig ha god tid og hjelp når jeg endelig skal begynne på denne, hvis ikke blir jeg nok passe irritert og gir opp fort. Yes, jeg kjenner meg selv, jeg har en bl.a. en halv skappelgenser som aldri ble ferdig. Men dette er et par av mine nyttårsforsetter, å ikke gi opp, og å bli flinkere med strikking og hekling!

Her kan dere se bilde av de fine ugleluene jeg skal prøve meg på. Mamma kommer til helgen, så jeg bør begynne da, om jeg ikke begynner allerede i dag.. Kjempesøte:


Et annet prosjekt, eller et ønske som står høyt på ønskelista mi til Emma, er denne fine genseren på bildet under her. Denne fant jeg på en fin blogg jeg kom over for et par uker siden. Nå har jeg også fått oppskrifta på denne genseren, og om jeg selv skal prøve meg på denne, burde jeg gjøre det nå, når Emma fortsatt er liten.. Eller?

 
Denne genseren er så fin, og Emma skal få en sånn en gang...Og da håper jeg at det er jeg som har strikket den! Men sjansen for det er vel ganske liten.. Bildet og oppskriften er fra denne bloggen.

Kanskje det er noen strikke-/hekleglade der ute som vil flytte inn her hos oss for en uke, og lære meg ALT? Det hadde vært noe! Drømmen er å kunne strikke/hekle akkurat det jeg vil..★ PUSS PUSS ★


4 kommentarer:

Linn Cecilie sa...

Hei!
Mulig å få oppskriften? Vil strikke meg slik genser jeg også! :D

Line sa...

Jeg skulle gjerne ha gitt deg den, men du må nok høre med hun som har laget den:) linken ligger over til bloggen hennes:)

Inger Johanne sa...

Bare hive seg uti det, du får det helt sikkert til. Kanskje må du rekke opp noen ganger, men resultatet blir bra til slutt.

Susann Englemamma sa...

De ugleluene er utrolig søte! Min tante hekkler slike. Bare så dumt at Leah ikke vi ha! Hun sier de kløøøøør!! Må få hekklet i bomullsgarn i setedet ;)