fredag 4. januar 2013

★ Et sunt år ★

Da er vi noen dager inni det nye året, og Espen og jeg har startet det nye året bra så langt. Vi har startet 2013 med sund og god mat etter en altfor søt og skikkelig usund jul.

Planen er å få et sunnere kosthold og lettere liv! Vi har tenkt å kutte ut mest mulig karbohydrater og har nå fått en god oversikt over hva vi kan spise og ikke.Nå er vi to om det, og det gjør det så mye enklere! ...Får vi håpe!

Jeg har funnet masse gode oppskrifter i romjula for å få litt variasjon og inpirasjon.


Jeg klarer meg fint uten brød, pasta, poteter, ris o.l, men hvordan blir man kvitt søtsuget? Tips anyone?

Nå har jeg klart meg 3dager uten søtsaker o.l., og jeg flyr snart på veggen!!! HJELP!!! Dette går bare bra om jeg klarer å kutte ut sukkeret...

I kveld skal vi prøve oss på lchf pizza for første gang. Fredag med sund pizza, det liker vi! Noen som har prøvd ut det før?★ PUSS PUSS ★

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hvis jeg har skikkelig søtsug pleier jeg å skjære opp frukt og ha vaniljekesamen oppå. Kjempegodt!! Har også funnet ut at kanel er veldig godt på toppen. Lykke til :)

Ingrid sa...

Søtsuget mitt forsvant etter max en uke, men ble det for ille tok jeg en sukkerfri pastill eller tyggis. Men lurt å sjekke karbohydratinnholdet på disse først! -Lykke til :)

Line sa...

Tusen takk for tipset, det skal prøves neste gang søtsuget kommer snikende;)

Line sa...

Etter en uke ja.. da får jeg bare holde ut litt til;) tusen takk Ingrid, det trenger jeg:)