lørdag 5. januar 2013

★ Julen er over ★

I dag har dagen gått med å rydde bort jula og vaske litt. Litt kjedelig å pakke bort jula så tidlig, siden vi pleier å ha den stående en uke til, men det var også godt å få bort alt det røde, og få tilbake de litt mer "meg-fargene". 


Vi skal innover til Riksen og hovedstaden til uka, og planen er å titte innom de faste butikkene. Ikea, Home & Cottage, Living, Bohus, Søstrene Grene, bl.a, og listen(e) er skrevet. Så det blir nok noe nytt til heimen denne gangen også, så da var det greit å få bort jula i helgen, for å unngå unødvendig mye rot og kaos når vi kommer hjem igjen med bilen full. I tillegg blir det en tur på Babyshop, Toys"R"Us og noen klesbutikker for litt nytt og nyttig til Emmalille som vokser og vokser.


Forresten, juletreet står fortsatt, det er det eneste som står igjen etter jula, men på søndag blir det også pakket ned. (Bildet er fra desember.)

Litt bilder av stua "etter jul" kommer når vi har fått alt på plass etter Oslo-turen. For det blir noen forandringer igjen i forhold til slik det var før vi pyntet til jul.

Har dere pakket bort jula?


★ PUSS PUSS ★
Ingen kommentarer: