lørdag 5. januar 2013

★ God morgen ★

Her er vi våkne alle mann, eller nesten da, øyelokkene er tunge og vi tar det rolig i dag.. Det er lørdag, pappaen har fri, og Emma ruller rundt på gulvet i den fineste pysjen hun fikk til jul. "Don't wake me. I'll wake you." Sant!


Senere i dag skal jeg en tur til sentrum for å kjøpe garn til mitt nye prosjekt. Egentlig et veldig lite prosjekt, men siden jeg sliter litt med å lese strikkeoppskrifter, kan det ta litt tid.. Bra for meg at mamma er her i helga, så jeg kan få litt hjelp om jeg står fast.. 

I kveld skal vi prøve oss på lavkarbopizzan som vi dessverre ikke fikk laget i går pga mangel på ingredienser og helsekostbutikk i Trysil. Men vi fikk mamma til å stoppe for å kjøpe på vei til Trysil i går, så da blir det pizza i kveld, sweet! 


Espen er veldig skeptisk til soyamelet og osten i pizzabunnen, men han har lovet å gi det en sjanse. Vi får bare se hvordan det går i kveld, om det blir første og siste gang, eller ikke.. Han er hvertfall glad i mat, så jeg tror det vil gå greit jeg!★ PUSS PUSS ★

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Lavkarbopizza er skikkelig godt, dere kan bare glede dere :) Trur jeg må ha en annen oppskrift enn deg (uten soyamel), men er sikkert god din og :) -Lykke til!

Ingrid sa...

-Utrolig kul pysj forresten ;)

Tonje sa...

Kuleste pysjen :D