torsdag 10. januar 2013

★ Her bor vi atm ★

Velkommen til vårt isolat! Her er vi, dag ut og dag inn, jeg kunne ikke ha følt meg mer innesverret og hjelpesløs! ... Eller jo kanskje.. Når jeg hadde strengt sengeleie da jeg gikk gravid med Emma følte jeg meg ganske så hjelpesløs der jeg lå og ruget...


Så her bor vi, med warning skilt på døra! Nå har vi vært her i fem døgn, og jeg tror nok vi blir til over helgen. Emmas hals og lunger(?) lager mye lyd fortsatt, og jenta vår hoster, skriker og har det vondt. Det er så vondt å se på! Men heldigvis er humøret på topp, hun spiser og drikker bra, smiler, skravler og ler. Så det er godt!


Natt til i går sovnet hun ikke før etter kl 03 på natta, så jeg gruet meg veldig i går til natten som ventet, men i går kveld sovnet hun kl 23! Lykke på jord, også våknet hun ikke før kl 08 i dag tidlig!


Det var godt for henne å få litt søvn, for i dag har hun spist bedre og sovet et par ganger midt på dagen og i efta. Hun sover ikke så lenge som hun pleier, men en en halvtime/time er bedre enn ingenting!

Nå kommer straks pappaEspen for å besøke oss, og så jeg får meg en liten pause fra sykehuset. Det er ikke alltid like lett å være her. Alle er kjempehyggelig, flinke og hjelpsomme, men tankene og tårene strømmer på. Det har vært mye sykehus og bekymringer i 2011 og 2012, og det ble visst ingen stopp i 2013 heller. Det er tøft, men vi klarer oss. Barseltiden har ikke vært den beste, ikke som alle andre, men mye bedre enn forrige. Nok om det, jeg håper bare at Emma blir frisk snart, så vi kan komme hjem og nyte siste tiden av permisjonen..

Håper alt er bra med dere, og tusen takk for alle hyggelige kommentarer og hilsener! Det setter jeg stor pris på!★ PUSS PUSS ★


4 kommentarer:

Julie sa...

Håper det går bedre med dere etterhvert!
Ikke noe artig å være isolert på sykehuset nei!
Håper Emma føler seg bedre over helgen og at dere får kommet dere hjem og kost dere den siste tiden av permisjonen!
Livet skal ikke alltid være så lett nei!!!
I morgen er det ett år siden jeg fødte min lille Engel!
Gruer meg!
Ha en så koselig kveld som mulig da!
Klem :-)

Vigdis Wiggen sa...

Uff, stakkars Emma lille! :( Skjønner at dere må bytte på litt med å være på sykehuset. Håper virkelig dere får hjem snart!!
Mange klemmer sendes til dere!!

Line sa...

Tusen takk Julie! :)
Det skjønner jeg at du gjorde! :/ håper at dere kom dere greit igjennom den:) <3

Puss puss

Line sa...

Det håper vi også på!! Jeg vil ikke huske permisjonen min med bare sykehus og kontroller.. :/ for det har det vært mye av.. men vi har kost oss mye også da:)

Puss puss