onsdag 9. januar 2013

★ Ikke den beste beskjeden! ★

I går var vi på en liten luftetur fra det ene sykehuset til det neste... Og tilbake igjen. Vi fikk dagperm fra Elverum sykehus i går for å dra til Rikshospitalet på en time Emma hadde der.


Det var virkelig godt å komme seg ut litt, og det tror jeg Emma syntes også. Hun sov hele veien t/r, og ellers skravlet hun som en foss, og var så blid og fornøyd! Denne timen på Riksen visste vi på forhånd at vi skulle på, og vi pleier alltid å hoppe innom noen butikker på vei hjem. Denne gangen fikk vi dessverre ikke all verden med tid siden vi ikke skulle rett hjem, men siden vi hadde dagperm tok vi den friheten og stakk innom Ikea og Toys"R"Us. Så det ble litt småtteri med hjem, men dessverre ikke alt vi hadde tenkt. Og hei, så mye fint dem hadde på Toys"R"Us!! Jeg har aldri vært der før, og dette blir garantert ikke siste gangen!

Vi tittet også innom mormor og Besten for bleieskift, medisin og mat før vi dro videre til Elverum. Framme i Elverum var dem glade for å se oss, og lurte på hvor mange vi hadde smittet med RS-virus på turen? What?! Yes, dem hadde fått tilbake svar på dyrkeprøven (?) som viste at hun hadde RS. Vi skjønte ingenting, for Emma har jo tatt sprøyter hver måned siden i høst for å unngå RS. Legen hadde ikke noe svar til oss på hvordan dette kunne skje. 


Så i går var det rett inn på isolat med sykepleiere og leger i "månedrakter" som propper Emma full av medisiner så hun ikke får sove, stakkars! Jeg håper hun blir frisk snart, for hun har det ikke godt nå, sliter skikkelig med pusten!

Vi vet ikke hvor lenge vi må være her, men jeg tror det kommer til å ta litt tid før hun blir frisk. Ene legen nevnte på at vi kanskje kunne dra hjem til helgen, men jeg tviler! Krysser fingrene for at han får rett!


★ PUSS PUSS ★
6 kommentarer:

Stine Mari sa...

Huff da! God bedring til Emma♥

Vigdis Wiggen sa...

Uff stakkars! Håper på snarlig bedring, og at Emma snart blir frisk som en fisk! Ønsker dere et friskt og sykehusfritt 2013! Klem!

Marielle Katarina sa...

Jeg får så vondt av Emma <3

may sa...

Håper lille Emma blir frisk snart.

Susann Englemamma sa...

Huff da:( God bedring til nydelige lille Emma <3

Line sa...

Tusen takk alle sammen <3 Dere er så søte! :)

Vi håper også vi får dra hjem snart! :)

Puss puss