mandag 14. januar 2013

★ Home sweet home ★

Vi som i går trodde vi måtte bli en uke til på sykehuset, fikk plutselig dra hjem allerede i dag. Det kom litt brått på, men det var utrolig godt å komme hjem igjen!! Espen er borte på kurs i et par dager, og hadde tatt med seg bilstolen siden vi trodde vi ikke hadde behov for den, ikke så smart nei... Men takket være snille venner fikk vi låne en bilstol, og takket være verdens beste mormor, kom vi oss hjem til 25minus grader ute og 14"varme" inne. Da var det bare å fyre!!


Og her har tiden ikke stått stille etter at vi kom inn døra. Juletreet er endelig pakket ned, og den siste røde gardinen er erstattet med en hvit! Godt! Fikk også plassert godstolen i hjørnet der treet sto til vi får lekegrinden til Emma.


Det ser forresten helt bomba ut her nå!!! Så jeg får visst litt å gjøre i morgen også. Før morgendagen er over skal det se helt strøkent ut her!!! ..Håper jeg!


Nå skal jeg sove, vi ses i morgen!


★ PUSS PUSS ★


1 kommentar:

Vigdis Wiggen sa...

Så bra dere fikk hjem før dere trodde! Håper Emma holder seg frisk nå! Kos dere inne i kalda! Her har vi enda en dag med 30 minusgrader...