torsdag 28. februar 2013

★ Fjellet & "ny" vogn ★

I går var Emma og jeg en tur på nordsiden av fjellet for en liten lunsjbit sammen med Frida, Marius, Jenny & Stefan på restaurant Vinter. Det var kjempekoselig! ..Trivelig selskap, god mat, og for et nydelig vær!

Også var vi på en minitrilletur for å nyte sola, og det fine været!


Etter at vi kom hjem fra Elverum på mandag, måtte vi dessverre bytte bagen med sportsdelen på vogna. Jeg har prøvd å holde på bagen så lenge som mulig, siden jeg synes den er så mye finere enn sportsdelen! Men når Emma er tydelig misfornøyd med å ligge i vogna da hun ikke skal sove, vil ha bedre oversikt, drar seg opp på kanten for å få oversikt, og nesten er lengre enn bagen... DA er det på tide å bytte! Så i går var det ei meget fornøyd frøken som satt i vogna, med "kontroll" på alt som skjedde rundt henne. 

Og den var ikke så "stygg" som jeg husket! Men detaljene og "formen" er så absolutt finere på bagen! ..Det er det ingen tvil om!

Når gikk deres barn over til sportsvogna?★ PUSS PUSS ★2 kommentarer:

Lindi sa...

Så søt :) Har kongeplass oppi der ;) Vi har akkurat tatt ut vognbaggen nå vi også. Det ble for trangt oppi der, med voksiposen og alt. Lilly er 6,5 mnd. Er ikke så veldig glad i å ha henne sittende over lengre perioder ennå men, så vi har bare ryggen på vogna halvveis opp og når hun sovner så vipper jeg ryggen ned igjen.

Marielle Katarina sa...

Queen E ;)
Mille var vel rundt 6 måneder når vi bytta. Samuel kommer jeg til å bytte del til så fort det blir litt mildere :)