tirsdag 12. februar 2013

★ Hobbykos ★

Nå begynner jeg endelig å få alt som jeg bestilte for en evighet siden, til smokkesnorer, ragler o.l. Jeg trodde nemlig at jeg skulle få det meste før helgen, slik at jeg kunne ha en liten giveaway i helga, men der tok jeg feil. Det tar jo litt ekstra lang tid når det skal sendes fra Canada og USA. Men jeg elsker alt jeg har fått til nå, og gleder meg til resten kommer!

På søndagen startet jeg å hekle noen smokkesnorer til Emma bl.a., og det var så gøy og lett, så da heklet jeg videre i går. Nå tror jeg at jeg har heklet typ 20 stk, hekta kan man si! Jeg fant nemlig igjen litt garnrester fra et bomullsgarn som jeg heklet mye av for et par år siden. Jeg tenkte å bestille mer, men oppdaget at det antageligvis og dessverre er utgått. Det garnet var så utrolig fint og godt å hekle med, så jeg håper jeg finner en god erstatter!


I går begynte jeg også på et par nye syprosjekter igjen, men kom ikke så langt før senga ropte... Så da fortsetter jeg i dag.


Utenom det må vi søke på barnehageplass før fristen går ut, men fy så vanskelig det skal være da! Vi ønsker plass fra januar neste år, siden vi mest sannsynlig får utvidet permisjonen min, men da må vi antageligvis betale fra høsten av, for en plass vi ikke har behov for ennå.. Litt dumt synes jeg, men må vi så må vi..★ PUSS PUSS ★

2 kommentarer:

Tonje sa...

Du er så utrolig kreativ :)
Gleder meg til å se resultatet ;)

Line sa...

Tonje:

Jøss, tusen takk! :)
Bilder og giveaway kommer:)

puss puss