lørdag 2. februar 2013

★ Nytt DIY til Emma ★

Jeg titter bare innom for å ønske dere alle en fantastisk fin helg!

Vår lille familie har tatt helg! Det ble taco til fredagskos sammen med mormoren som er hjemme i Trysil i helga. I kveld begynte jeg på et nytt mini-prosjekt til Emma. Et kronepannebånd, som jeg har lagd før. Sist heklet jeg, og ble lite fornøyd, så nå prøver jeg heller med strikkepinnene.. Håper det blir bedre denne gangen!


I morgen skal symaskina frampå igjen. Det er helg, vi har ingen spesielle planer, og Espen har fri, så da har jeg tid til å plundre litt, før jeg forhåpentligvis får det til. Jeg har hatt noen slosskamper med symaskina før, så jeg regner med at det ikke var siste gang.. Wish me luck!

Ha en fin helg dere! Hva er deres planer for helgen?★ PUSS PUSS ★

6 kommentarer:

Julie sa...

Du er flink som strikker du... Jeg kan bare strikke rett fram jeg... og bare lage firkanter... Hihi...
Og det blir jo litt kjedelig i lengden!
Fikk symaskin til bursdagen min i fjor...
I dag har jeg sydd et trekk til ammeputa...
Det som var på var så stygt, også er det jo koseligere å ha noe som matcher resten av babyrommet :-)
(krangler ofte med symaskinen jeg og)
Fortsatt fin helg til deg!
Klem :-)

Line sa...

Julie:

Takk, men jeg er virkelig ikke flink:P Jeg lærte meg faktisk å strikke annet enn firkanter i dag, av mamma:) Så blir spennende å se hvordan resultatet blir!

Fikk du? Så heldig! :) Jeg har dessverre ikke min egen ennå, men har veldig lyst på!

Så flink du er! Kan tenke meg den ble kjempefin, du har så søt og sjarmerende stil! Elsker stilen din!:)

Ha en fin helg du også!

puss puss

Anonym sa...

Ny på bloggen din, men kunne ikke helt slite meg når jeg først begynte å lese. I morgen skal jeg sjekke resultatet av mine lamper som jeg fant tips om her, liker å gjøre "på min egen måte" - med variert resultat, så jeg testa å gjøre dem av tykt garn. Tenkte på ditt råd om å smøre ballongene godt med olje da jeg sto å klissa masse lim rett på den tredje ballongen og etterpå surra jeg ett tynt ullgarn. Spennende;o) Min lille prins (snart 4 år) har bestilt sånn rosa uglelue som Emma har - han elsker rosa og luer som er litt mer enn vanlig. Har leita fram heklenål og garn. Han er også prematur, bare 6 uker ca, men hadde nesten glemt åssen det var med alle kontroller osv, ble litt flash back. Var 1950 g og 43 cm, bigg i forhold til dine, men liten i forhold til andre babyer på sykehuset som jeg syns var monsterstole.
Ha en fortsatt fin helg og kos deg masse med familien din

Anonym sa...

Hei igjen, ser jeg heter anonym i min forje komentarog ikke skrev jeg under med navn heller - dårlig folkeskikk :o) Men tenkte på deg som elsker stjerner, har du sett nattlampen som lager stjernehimmel? Jeg kunne ikke motstå den og er veldig fornøyd til det priset. fins her http://www.groupon.no/deals/online-store/e-ville/11703266

...og igjen, ha en fortsatt fin helg

Bente - med gutten som liker rosa

Vigdis Wiggen sa...

Så spennende. Jeg liker også å strikke, så håper du legger uten slags oppskrift når du er ferdig, tror nok Marielle også ønsker seg et slikt et ;)
god helg! Klem

Line sa...

Vigdis:

Oppskrift skal du få:) Ja, det er jo så søtt med små, søte strikkeplagg på de minste <3

Ha en fin uke:)
puss puss