fredag 1. februar 2013

★ HURRA x10 ★

Jeg synes det er helt utrolig og tenke på at Emma er 10 måneder allerede, i dag! Et stort HURRA til mirakeljenta vår som vi elsker over alt på jord! 

10 måneder i dag, og bare 2 måneder til hun er 1 år! Jeg kan ikke helt skjønne det..

Men jeg gleder meg veldig mye til å feire 1års dagen hennes, med familie, venner, barselgruppa, store og små. Og jeg har såklart begynt å tenke litt på den. Kaker, pynt, mat, gjester, hvilke dager vi skal feire henne på, bl.a... 

Emma fyller på 2.påskedag i år, noe som passer perfekt siden de fleste har fri i påsken, og familien min sannsynligvis skal hjem til Trysil i påsken. Men vi har mange vi vil be, og vårt lille, søte hjem har ikke plass til alle samtidig, så det blir nok feiring over flere dager.


 Fineste Emma, som også fikk en gave i dag. Mer om det senere.

(Tusen takk til alle dere som fikk muntret meg litt opp igjen etter forrige innlegg!!! Setter utrolig stor pris på det! Jeg har tenkt masse de siste par dagene nå, og funnet ut at jeg fortsetter med bloggen.. Jeg kan ikke gi slipp på den ennå, og jeg har jo så mange fine lesere som titter innom! Tusen takk!)★ PUSS PUSS ★

3 kommentarer:

Julie sa...

Så godt å høre at du fortsette å blogge!!
Er innom deg hver dag,
for å se at alt står bra til med dere!!
Ønsker deg en Koselig fredagskveld!
Klem :-)

Line sa...

Julie:

Ja, etter ett par dager, fant jeg ut at jeg ikke klarte å gi slipp på den ennå, og det er jo så gøy å blogge også! Dessverre har man ikke alltid like god tid til det, men det får bare gå.. Emma kommer først, uansett, så får jeg blogge når jeg har tid:)

Takk, så koselig å høre! :) det setter jeg stor pris på :)

Puss puss

Vigdis Wiggen sa...

Flott at du fortsetter! Det blir kanskje litt bedre når du får tilbakemelding og folk kommenterer på bloggen. Kjenner det er slik for meg i allefall. Uansett om man blogger for sin egen skyld, så vil man jo gjerne ha litt tilbakemelding også :)
Fine Emma! Vi feiret 8 mnd i går vi :)