torsdag 14. februar 2013

★ Tripp Trapp ★

Når Emma bestemte seg for å komme, litt tidligere enn vanlig, men som vi likevel var veldig forberedt og klar over, hadde vi kjøpt inn veldig lite av det hun trengte. Jeg vet ikke om dere husker det, men i den tiden vi var på sykehuset bestilte jeg veldig mye på nettet, ting som vi trengte til Emma. Vi ville ha alt klart til den dagen vi endelig skulle få reise hjem! Vi kjøpte det meste, men man trenger jo egentlig ikke så mye til en liten baby.. En seng, dyne, sengetøy, vogn, litt klær, mat, smokk, et varmt teppe, bilstol, bleier, stellematte, o.l, så klarer man seg utrolig bra.

Men en av de tingene man egentlig ikke trenger, men som vi har brukt utrolig mye, og er veldig glad for at vi kjøpte, er den fantastiske Tripp Trapp stolen med NewBornSet.


I begynnelsen brukte vi den lite, siden babyer skal sitte minst mulig og det kan skade ryggen. Men når Emma begynte å bli mer våken, begynte å spise mer enn bare MME, brukte vi stolen utrolig mye. Spør du meg, så er denne et must å ha når man får baby!
 

Emma elsker denne stolen! Hun kommer opp, får bedre oversikt, og hun forbinder den nok mest med mat. Hun koser seg skikkelig når hun får sitte i den. Også synes jeg det er så koselig at alle sitter rundt bordet når vi spiser, om hun er våken såklart.


Men som dere ser, så begynner hun å bli litt stor for nyfødtsetet, og vi har allerede gått til innkjøp av bøyle og pute. Eller siden vi bor langt inni skogen, og et stykke utenfor byen, var mamma snill og kjøpte det for oss. Så i morgen bytter vi nyfødtsetet med bøyle og pute. Det tenker jeg blir veldig stas for Emma, men litt vanskeligere for oss når Emma skal ha mat. Hun har veldig "mark i rompa" om dagen, og klarer ikke å sitte mye stille. Hun skal få med seg ALT, og har blitt veldig aktiv!

Hun er ikke så liten lengre.. Snart 1år og stor jente! Tiden flyr dere!★ PUSS PUSS ★


3 kommentarer:

Vigdis Wiggen sa...

Vi har også fått tak i tripp trapp stolen - men vi fikk den så sent at det ikke var noen vits med newborn-delen, så vi har bare bøyle og pute. Kjempegenialt for ei som ikke lenger vil sitte i vippestolen og spise. Skal kjøpe ny tripp trapp stol MED newborn-delen når en eventuell nestemann kommer :)

Lindi sa...

Vi kjøpte tripptrapp stol med pute og bøyle for et par måneder siden, og jeg kan tenke meg at vi kommer til å bruke den om ikke altfor lenge. Vi har ikke newborn-sete (er litt sent å kjøpe det nå), men vi har heller brukt en vippestol når hun skal spise. Men tenker meg at vi kanskje kjøper et sånt sete om vi eventuelt får nr 2 en gang i fremtiden, for den virker utrolig kjekk :)

Martine sa...

HELT enig - det setet er genialt! Bruker det stort sett bare når viktor skal spise eller hvis han er våken og vil være sammen med oss når vi sitter ved bordet :)