torsdag 7. mars 2013

★ Newbie-love ★


Jeg kan tenke meg jeg er en av mange (!) mammaer der ute som har forelsket seg helt hodestupt i newbie serien fra KappAhl. Emma har brukt disse klærne fra dag en, når hun endelig fikk begynne å bruke klær etter seks uker i bare bleia. Da startet hun med altfor store klær i str 44, og nå kryper hun straks ut av str 74. 

Perfekt tidspunkt! For for dere som ikke har hørt det, så har det denne uken kommet Newbie i str 80 - 98! Lykke på jord!

Og disse klærne er såklart skrevet opp på ønskelista til Emmas store 1års dag!

 

Litt synd at vi bor 1 & 1/2 time unna nærmeste KappAhl, hvis ikke skulle jeg ha gått til innkjøp av et par plagg til Emma nå.

Vi har vært veldig fornøyd med disse klærne fra Newbie, bortsett fra at knappene på omslagsbodyene i str 62-74 løsnet fra stoffet før vi fikk prøvd klærne på Emma. Vi byttet og byttet bodyene i butikken i en periode, men måtte gi opp. Alle løsnet! Det er for dårlig!

Men ellers har vi vært veldig fornøyd med Newbie.★ PUSS PUSS ★


2 kommentarer:

June Therese sa...

Jeg er helt forelsket i Newbie serien! Sønnen min var født 5 uker for tidlig og da ble kjøpt inn en del klær i den serien. 44 var litt for stort for han den første tiden. Veldig glad for at de har utvidet til str 98!

Marielle Katarina sa...

Vi har samme erfaringen angående knappene, men klærene er så utrolig fine, så jeg fortsetter å kjøpe dem ;)