søndag 24. mars 2013

★ Tilbake på isolat ★

"Bursdag  med sykdom" ble plutselig til "bursdag med sykdom og innleggelse". Emma ble ikke noe bedre i natten som var, og da hun fikk feber på toppen av det hele ringte jeg til legevakta i Elverum, og fikk beskjed om å komme med en gang. Egentlig må man på legevakta her i Trysil før man evt kan dra videre til sykehuset, men siden Emma har åpen retur, kan vi bare ringe til sykehuset, og få komme rett til barnelege med en gang. Veldig kjekt og lettvindt når hun er syk, men vi skulle så gjerne ha ønsket at hun ikke ble syk og slapp dette!


Kl halv fire i natt/morges var vi inne hos legen, og etter mange blodprøver, runder med inhalasjoner, medisiner, paracet, metnings målinger, and you name it, roet Emma seg ned, og sovnet ca kl halv seks. Stakkars, jeg har aldri sett henne så sliten før! 


Nå er vi fortsatt på sykehuset, og vi pakket med oss klær etc for å kunne være her en god del dager til. Forrige gang var vi ikke forberedt på det, og ble her i ti dager, så nå ville jeg heller være på den sikre siden og pakket med litt ekstra. Vi bor jo en time unna sykehuset.


Jeg trodde Emma hadde blitt litt bedre i dag, men etter fire timer med sammenhengende skrik i efta/kveld, skiftet jeg mening igjen. Emma fikk heller ikke i seg noe mat eller drikke på mange timer i dag, noe som aldri har skjedd før! Emma har vært mye syk, men har alltid hatt matlyst! ...Bortsett fra i dag..


Nå sover heldigvis Emma, og jeg håper hun får sovet hele natten igjennom..! Men jeg tviler litt på om det kommer til å gå.. Hun er så tett, hoster stykt og har veldig vondt i halsen bl.a.

Og forresten... Vi er tilbake på isolat igjen, akkurat som sist, og i morgen får vi forhåpentligvis svar på om vi må fortsette å være isolert. Vi krysser fingre og tær for at vi kan slippe! Kryss gjerne sammen med oss. Smil!★ PUSS PUSS ★2 kommentarer:

Anja sivertsen sa...

Riktig god bedring til lillemor :)

Anonym sa...

Uff da...kjedelig start på påsken for dere. Håper det går bra med dere videre og at lille Emma blir rast frisk.

God påske ønskes dere fra en leser i Kr-sund