mandag 25. mars 2013

★ Update fra sykehuset ★

Vi er her fortsatt, og blir her nok en dag eller to til. Emma er fortsatt veldig tett, hoster stygt, får inhalasjoner hver andre time ca, og blir foret med paracet. Vi har ikke fått svar på prøvene som har blitt tatt ennå, men får de mest sannsynlig i morgen. Så da fåt vi kanskje vite litt mer.. Kanskje.

Siden Espen og jeg er veldig allergiske mot bl.a. pelsdyr som katt og hund, tok vi i dag en allergitest på henne. Dem ble negative, noe som er veldig bra siden mormor har hund, og bestmor & farfar har katt. Men hun har ikke blitt ett år ennå, og måtte kanskje være rundt to år før det kunne gi noe utslag på testene. Sjansene er jo ganske store for allergi, men vi krysser fingrene for at hun er heldig og slipper unna!


Ellers kjeder vi oss inne på isolatet vårt, men tar oss mange turer ut i gangene. Jeg ser det tom tydelig på Emma at hun kjeder seg til tider. Dem er ikke så strenge med smittefaren på isolatet nå, siden de ikke vet om hun har RSV eller ikke, men vi får ikke lov å hente mat selv, og skal unngå å være på fellesrom som matsalen, lekerommet o.l. Så det er veldig begrenset på hva vi kan gjøre.

Så nå gleder vi oss masse til litt besøk i morgen, og håper Emma blir frisk snart, så vi kan reise hjem og nyte påsken litt vi også!★ PUSS PUSS ★

Ingen kommentarer: