torsdag 1. september 2011

Vitrineskap

For en uke siden var vi på IKEA for tredje gang og fikk endelig tak i vitrineskapet vi har ønsket oss. Vi trengte absolutt mer skapplass siden Rosendahl glassene og det andre har vært innpakket i eskene siden vi flyttet inn. Vi så først på vitrineskapet Liatorp som hadde glass på sideveggene, dørene og i tillegg glasshyller. Men når vi kom på IKEA falt vi mer for Liatorp sin bokhylle som vi kunne sette på dører og som hadde trehyller. Mye mer praktisk.
  • Glasshyllene blir fort matte og stygge.
  • Trehyllene er lettere å tørke av støv.
  • Mye glass helt ned er ikke praktisk når man får en unge eller to som begynner og krabbe rundt og tar på alt. Det gir masse stygge flekker. Liatorp bokhylla m/dører som vi gikk for har ikke glass på sidene og ikke på nedeste del av dørene. Mye mer praktisk! Vi måtte gi mer penger for det, men det er det verdt.

Nå har vi endelig fått Rosendahl glassene og alt det andre ut av eskene og inn i skapet! Sweet! På IKEA kjøpte vi også et enkelt og billig finservise m/asjetter, tallerkener og suppetallerkener. Likte det veldig godt, men mulig vi bytter det ut med noe finere etterhvert.


Vitrineskapet har en fin kant nederst og øverst på skapet som gjør at det ikke blir så "firkantet" og ikke får det typiske "IKEA"-preget. Det liker vi.


Vi fikk dette fine hjertet med en søt engel på av moren til Espen her om dagen. Det passet så fint til vitrineskapet.

-puss puss

1 kommentar:

Randi sa...

Hva heter dette skapet,moderne og rent i stilen