torsdag 9. februar 2012

Vugge & vuggesang

Når trollmor har lagt sine elleve små troll 
og bundet dem fast i halen, 
da synger hun stille for elleve små troll 
de vakreste ord hun kjenner. 
Ho aj aj aj aj buff, 
ho aj aj aj aj buff, 
ho aj aj aj aj buff buff! 
Ho aj aj aj aj buff.

Denne sangen kommer til å bli sunget mye framover, og vi har allerede begynt. De sier at babyene kjenner igjen sanger og stemmer når de blir født fra tiden de er i magehuset. Jeg tror på det. Hva mener dere?

Vi trenger en liten soveplass til baby girl i stua. Vi har sett på de fine Leander vuggene og vurdert å kjøpe en til baby girl. Se så fine de er:

  google

Men siden babyene vokser så fort og Leandervugga ikke kommer til å være i bruk så lenge har vi funnet en annen løsning. Mamma har en nydelig og gammel vugge fra år 1882 som min oldemor lå i da hun ble født, og denne skal vi få låne til vår baby girl når hun kommer til verden. Den er virkelig en skatt og den skal få plass i stua vår etterhvert.


Ikke sant den er fin? Smil. Jeg er hvertfall forelsket i den!

-puss puss

6 kommentarer:

Kristin T. S sa...

Vi har Leander-vugge, men den ble svært lite brukt:( Men vi har også fått en vugge som er veldig gammel; og den har blitt veldig mye brukt her hjemme. Er noe nostalgisk over den.

Kjempefin vugge dere har fått da. Den blir nok fin å ha i stuen <3

MindeCaroline sa...

Vi hadde purnatur hengevuggen og var veldig fornøyd. Timian likte ikke å ligge i den før han var 6 mnd, da kvilte han i den fram til 10 mnd's alder. Herig gammel vugge, også etter oldemoren din. Kjempe kos å la lille-snuppa sove i den samme da!

Jeg sang for magen og begge guttene roet seg fra fødsel og mange mnd fremover da jeg sang de samme sangene;)

Marielle Katarina - Mamma til Mille! sa...

Åå, kjempefin!! :)

mamma89 sa...

Jeg spilte en spesiell sang av Tiesto vær dag for Hedda sofie. Og når hun ble født og en ganske lang stund så sovnet hun faktisk til den sangen når jeg spilte den:)).

Line sa...

Ja, det er noe spesielt med det antikk og ting som går i arv <3
Får håpe den faller like godt i smak hos baby girl som den gjør hos meg;))

Da er det bare for oss å synge og spille fine sanger da;) Hih..

Tonje Iren sa...

Jeg har Leander vuggen, som jeg brukte til både Leah og Styrk. Jeg elsket den vuggen, og det gjorde nok Leah også, for ho hvilte i den fra ho var nyfødt og til ho var ca 10 mnd. Styrk brukte den også men ikke så mye, han var en litt mer urolig krabat!
Lykke til med deres vugge :))

Ombestemmer du deg, kan du jo få låne min vettu :))