fredag 16. mars 2012

På ønskelista

Jeg finner bare mer og mer som jeg ønsker meg til babygirl. De mest nødvendige tingene til babygirl har vi for lengst funnet ut av hva og hvor vi skal kjøpe, så nå koser jeg meg med å finne de små, fine, prikken-over-i'en tingene.


I dag fant jeg endelig den perfekte "første bamsen" til babygirl. ...I Danmark. Det frister veldig å bestille et par til henne. Frakt fra Danmark til Norge er jo t.o.m. billigere enn frakt innad i Norge. Drøyt! Ikke sant de var søte? Jeg har forelsket meg helt i kaniner og kaninmotiv til babygirl for tiden. Jeg gleder meg veldig til å se hvordan kanin-wallprinten blir på rommet til babygirl. I can't wait! Smil.


♥puss puss♥

5 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann, har du linker til det beige/brune teppet, vognpynten og kaninbamsene? :-) mvh monica.

Marielle Katarina sa...

Så mye fiint :) Har du noen nettsider å anbefale? :) Kjenner det klør i fingrene når jeg ser du finner så mye fint, hehe!

Min verden :) sa...

Hei! Så mye fint! Har du noen link til de brune pleddene? De var kjempe fine! Når du bestiller fra danmark må du betale toll for varer over 200,- tro jeg.. jeg har måtte det i hvertfall.. Lykke til videre med svangerskapet! :)

Line sa...

Et innlegg med diverse linker kommer en av de første dagene:)

puss puss :)

KAYSO sa...

hei, for en fin blogg du har! gratulerer med graviditeten, spennende! <3 Så mange fine ting du hadde på ønskelisten. Jeg lurer veldig på hvor det pleddet med stjerner på er fra? NYDELIG <3