onsdag 18. april 2012

Emma 01.04.12

Det var ikke alle som trodde på oss da vi søndagmorgen 1.april fortalte om den store nyheten om at fineste Emma hadde kommet til verden. Jeg kan skjønne dem, det var jo 1.april, men på en annen måte kunne jeg aldri ha spøkt om sånt da vi i fjor mistet Dennis.

Emma ble født i rekordfart kl 06.26 1.april 2012. Hun veide 1159g og var 37cm lang. Hun var så liten, men utrolig stor i forhold til Dennis.

Fødselen gikk overraskende bra selv om den var veldig nervepirrende. Det første skriket kom ikke før hun var på vei ut av fødestua og inn på et rom fullt av leger og sykepleiere. De sekundene var lange, men dere kan tro vi ble letta da vi hørte det første livstegnet fra henne.Vår nydelige mirakel, Emma! Alt er bra med henne, hun er liten og skjør, men samtidig en veldig sterk og fin jente.


Det ble en kort update i første omgang for å fortelle at alt er bra, men flere oppdateringer kommer. Vi hadde ikke tilgang til nett da vi lå på barsel og da vi ble flyttet på foreldrehuset funket ikke nettet der, så derfor har det ikke blitt noen oppdatering her på bloggen før nå. Ja, nå har vi blitt flyttet fra Rikshospitalet til Elverum.

Fødselshistorie og mer om det som har skjedd både før og etter fødselen kommer om dere er interessert i å høre om det? Og om det er noe dere lurer på eller noe dere ønsker at jeg skal fortelle mer om så er det bare å spørre/skrive det i kommentarfeltet.

-puss puss


5 kommentarer:

Pia Jeanette sa...

Jeg vil høre alt! Lykke til på Elverum : ) Emma er så søt!

Marielle Katarina sa...

Jeg vil også gjerne høre alt du vil dele :) Lykke til videre. Kanskje vi ses på sykehuset i morgen :)

Lene sa...

Vi er flere som vil høre det du har å dele ! :-)

Tonje sa...

Gratulerer så mye med lille Emma : )

Spent på å høre hva du har å fortelle :)

Inger Johanne sa...

Gratulerer med skjønne, lille Emma! Godt å høre at alt er bra.