mandag 2. juli 2012

Emma 3måneder

HURRA! I går var Emma 3måneder gammel, tenk på det! Det er 3måneder siden Emma kom til verden 1.april 2012 kl 06.26, 12 uker for tidlig, og her om dagen nådde vi endelig termindatoen.

Jeg kommer aldri til å glemme 1.april 2012, de fem ukene før og de ti ukene etter, når jeg lå på sykehuset og kjempet for datteren vår! Jeg unner ingen å være i de situasjonene vi var i i fjor og i år! Det har vært et utrolig tøft år, og nå er jeg så utrolig glad og letta for at det hele er over og at vi nå har ei frisk og fin jente med oss her hjemme!

Jeg er så stolt av henne, og det er så godt å se at hun gjør framskritt hele tiden! Hun har nå begynt å smile mer bevisst, er mer våken, hun har begynt å skrike litt smått, hun er flink med å holde blikket og hun vokser bra og følger fint sin egen kurve! Mamma er så stolt!

Emma var så heldig å fikk litt gaver på 3måneders dagen sin i går.

En nydelig kjole fra bestemor og farfar. Med stjerner!


Og en hjemmestrikket jakke fra mormor, valgt ut av mammaen..

Her er kommer et skrytebilde av fineste jenta jeg vet om, min hele 3måneder gamle datter:


Nå skal Emma og mammaen en tur til sentrum for å se om vi finner noe scrapbookting til takkekortene og albumene hennes, også har mammaen sett ut et nydelig teppe til Emma fra Nille. Håper jeg finner det jeg leter etter!PUSS PUSS


2 kommentarer:

Stine-Mari sa...

Gratulerer med 3 mnd til Emma! Håper alt er bra med dere!

Klemmer fra Stine-Mari og Tomine:)

Line sa...

Tusen takk! :D Gratulerer selv, Tomine ble vel født bare et par dager før Emma (?). :)

puss puss