fredag 3. august 2012

Ikke i form..!

Emma har jo ikke det beste imunforsvaret, hun er bare 4 måneder, egentlig bare 1 måned, hun er prematur, født i uke 28. Ja, nå har lille, nydelige Emma blitt syk. Hun hoster stygt, puster hyppig og tungt. Det piper i halsen hennes, og mammaen får vondt inni seg. Stakkars lille!


Så i dag ble alle gjøremål satt til side, for jenta vår ville ikke sove. Hun har vært våken i hele dag, og hun har ikke ville tatt smokken sin som hun bruker, siden det sikkert gjør det vanskeligere for henne å puste. Jeg ringte legevakta i dag, men der var det ingen hjelp å få. De trodde det var en vanlig forkjølelse, og at jeg sikkert ikke kjente min egen unge... (!%#@!!!) Så da var det bare å ringe til NEO i Elverum, altså nyfødt intensiven. Vi tror hun kan ha barneastma, siden både Espen og jeg har hatt det.

For en time siden sovnet hun endelig i armene mine, helt utslitt stakkars. Så nå får vi håpe, så hun får seg litt hvile, at hun sover natten igjennom! I morgen ringer jeg legesenteret igjen, og krysser fingrene for at en lege kan lytte på henne!!! ..For det høres IKKE bra ut!

Follow me on Instagram. Der kan dere følge meg igjennom hverdagen vår. "linevingelsgaard" heter jeg!


PUSS PUSS2 kommentarer:

Martine sa...

Stakkars liten <3 håper virkelig dere blir tatt på alvor i morgen...skulle ikke vært lov...blir så sint, så sint...:-(. Masse lykke til og god bedring til lille ;-)

Grete sa...

Mas dere til å komme inn til lege!! Dere kjenner Emma best og vet når hun ikke er bra, går da ikke an å si det motsatte!!! Blir sint på deres vegne.
Stakkars tantegullet, håper virkelig dere har fått sjekka henne i dag <3 <3 Masse god bedring fra oss alle 5 :))